top of page

Snotrava landet drømmeavtale

Brødrene Steffen (25) og Kristoffer (22) Øigjord skal produsere musikkvideo i samarbeid med grammy-vinner.

Selv om bedriften kun har vært i drift i underkant av et år, har de nå landet en avtale om produksjon av musikkvideo i samarbeid med en grammy-vinner. - Vi er selvfølgelig stolte og gleder oss til vi kan fortelle mer og vise frem det ferdige produktet, sier Steffen Øigjord, eldste bror og daglig leder i bedriften. Taushetsbelagt

Foreløpig er identiteten til grammy-vinneren hemmelig, men de kan avsløre at personen er amerikansk og bosatt i USA.

- Vedkommende er fungerende produsent for låten, og har vært produsent for noen av de største artistene i vår tid. Låtskriveren og artisten er norsk, men mer kan vi ikke avsløre nå, forteller Steffen.

Tipset av en felles venn Videre forteller han at artisten ble tipset om å bruke Kristoffer av en felles venn og fulgte med på arbeidet hans over tid før de kom i kontakt. - Snotrava er bygget på en sterk visjon og personlige verdier. Verdiene våre er grunnlaget for alt vi gjør og i dette tilfellet klaffet det veldig godt med artisten.

Startet firma rett før korona-krisen oppstod

Snotrava ble etablert 1. januar 2020 med store drømmer og mål for året som kom. Til daglig skaper Snotrava film, foto og kreativt innhold for store og små bedrifter, artister og merkevarer. - Det går mye i reklamefilm, ansattfoto og produktfoto, men vi trives særlig godt med de prosjektene som utfordrer den kreative siden vår, forklarer Steffen.


«Det er Kristoffer som faktisk skaper verdi for oss. Talentet hans er hele grunnlaget for bedriften»

Den yngste av brødrene, Kristoffer, er både filmprodusent og fotograf. Til tross for hans unge alder har han gjort flere oppdrag på tre forskjellig kontinenter og bygget seg opp et internasjonalt nettverk. - Det er Kristoffer som faktisk skaper verdi for oss. Talentet hans er hele grunnlaget for bedriften, konstaterer Steffen.


Satser lokalt i Rogaland Nå satser brødrene primært lokalt i Rogaland, men de tar også på seg noen oppdrag utenfor fylket, selv om virksomheten drives fra Stavanger sentrum.

- Nå for tiden forhandler vi frem en leieavtale for å flytte inn i noen veldig flotte lokaler midt i Stavanger sentrum, sier Steffen med et smil. Pandemien skaper utfordringer Han forteller videre at det ikke er å legge under en stein at pandemien skaper utfordringer for produksjon og filminnspilling.

- Det er heldigvis et godt team som ivaretar smittevern gjennom hele produksjonen av musikkvideo, og forsikrer at de ansvarlige har god dialog med lokale myndigheter. Lansering på nyåret Hvis alt går etter planen så kommer musikkvideoen ut i løpet av de første månedene i 2021.

- Som for veldig mange andre, avhenger det av en pandemi som er utenfor vår kontroll. Selv om dette er et prosjekt vi setter veldig høyt, så setter vi ansvaret for å ikke bidra til økt smitte enda høyere, avslutter Steffen Øigjord.

1 641 visninger
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube
  • Linkedin
bottom of page